Díky projektu Zázemí pro společenské akce v obcích Mikroregionu Radyně“ získaly členské obce Mikroregionu Radyně v roce 2012 finanční podporu na nákup velkokapacitního stanu a pódia. Hlavním důvodem pro realizaci tohoto projektu byla podpora členských obcí a jejich spolků při pořádání nejrůznějších společenských akcí na území Mikroregionu Radyně. Především menší členské obce se každoročně potýkaly s problémem, kde si vypůjčit např. stany či pódium pro pořádání akcí ve své obci. Stan i pódium již mohli vidět např. návštěvníci oslav 120 let SDH ve Chválenicích, hudební akce Lhůta Open Air ve Lhůtě, 2. ročníku soutěže vodních modelářů o Pohár starosty Letkova nebo Radoušových her na Radyni.

Velkokapacitní stan o rozměrech 10 m x 15 m a pódium  o velikosti 6 m x 8 m je možné zapůjčit na základě objednávky na www.mikro-radyne.cz.

Cena za zakoupené vybavení byla celkem 429 600,- Kč. Finanční podpora činila 250 000,- Kč a byla přidělena Mikroregionu Radyně v rámci Programu stabilizace a obnovy Plzeňského kraje 2012.

L. Šrámková, za Mikroregion Radyně

Tento projekt byl zrealizován za finanční podpory Plzeňského kraje

v rámci Programu stabilizace a obnovy venkova 2012

stan_podium (doc)

Přehrajte si poslední dvě hlášení obecního rozhlasu   Sledujte nás i na FB


       kolik je vybráno

Počasí