RO bere na vědomí:
1) Informace stavebního technika Ing.Giebela ohledně průběhu prací při výstavbě splaškové kanalizace.
2) Rozhodnutí MMP, odboru stavebně správního o povolení ke zkušebnímu provozu stavby: čistírna odpadních vod a povolení k předčasnému užívání kanalizace v rámci stavby – ,,Odkanalizování obce Nezvěstice na ČOV“.
3) Vyjádření firmy Stavmonta spol. s.r.o. (Příloha č.1) ke stanovisku obce k provádění protlaku viaduktu ze dne 27.8.2015. Navrhují úpravu vrtného zařízení pro vrtání ve tvrdší hornině než se původně předpokládalo. Možnost pokračování prací v listopadu 2015 a Dodatek č.2 ke SOD č.895/2014.
4) Plnou moc pro advokáta Viktora Švantnera, Plzeň na zastupování obce Nezvěstice ve věci uplatnění náhrady škody po společnosti MAZEPPA s.r.o., Plzeň (snížení dotace na akci – Víceúčelový areál s in-line oválem).
5) Pozvánku na jednání valné hromady Mikroregionu Radyně dne 8.9.2015.
6) Rozdělení dotací na projekt ,,Obnova drobných sakrálních památek v obcích Mikroregionu Radyně“. Obec Nezvěstice – dotace 25 239,50Kč, obec doplatí 46 892,50Kč (oprava křížku u č.p.76).
7) Protokol o kontrole povinností původce odpadů dle § 16 zákona o odpadech provedenou MMP OŽP dne 27.8.2015 na OÚ Nezvěstice. Závěr kontroly: Obec nakládá s odpady v souladu se zákonem o odpadech.
8) Odborný seminář ,,Národní rozvojový program mobility pro všechny“ (možnosti získávání finančních prostředků na bezbariérové přístupy do veřejných budov) – 17.9.2015 v Plzni.

RO neschvaluje:
1) Návrh firmy Stavmonta spol. s.r.o na přiložení dalších potrubí do podvrtu pod tratí ČD
v Olešné (Příloha č.2).

RO ukládá:

I.starostovi:
1) Zúčastnit se semináře ,,Národní rozvojový program mobility pro všechny“.

II.stavebnímu technikovi:
1) Zajistit okamžitě nový geologický průzkum podvrtu viaduktu.

Usnesení schváleno : 5 hlasy

Pro 5 hlasů – Lukáš Karkoš, Mgr.Petra Tupá,DiS., Miloslav Nekola, Ing.Lubomír Hrdina, Dana Vaníková
Proti 0 hlasů Zdržel se 0 hlasů

Přehrajte si poslední dvě hlášení obecního rozhlasu   Sledujte nás i na FB


       kolik je vybráno

Počasí